Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont corregeix l’error de Pedro Sánchez en desitjar una bona Diada: “És la diada NACIONAL de Catalunya”

|

- Publicitat -

El president legítim de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha etzibat un clatellot monumental a Pedro Sánchez després que des del compte de Twitter del president del Gobierno s’hagi desitjat una bona Diada de Catalunya que segueix el discurs polític del govern espanyol actual, on es demana “concòrdia” i “unitat”. Les bones intencions que podria tenir la piulada del president del Gobierno han estat desmuntades per Puigdemont, que li ha retret que no ha matisat que es tracta de la “diada NACIONAL de Catalunya”. “No és una opinió de cap partit, ho diu una Llei del Parlament aprovada per unanimitat”, ha reblat el president exiliat, que li ha recomanat “respectar les decisions preses al Parlament” a Sánchez, assegurant-li que és així com es “fomenta més la concòrdia, i no dissolent el Parlament per decret, anul·lar-lo i no respectar les seves lleis”.


Tot plegat, en una jornada de l’11 de setembre on Puigdemont també ha enviat un missatge en record “de tots els qui van lluitar i van donar la vida per defensar Catalunya davant l’exèrcit dels Borbons”.

Publicitat

Et pot interessar  Puigdemont avisa qui va "qüestionar" l'exili que l'opinió de l'advocat general del TJUE mostra que calia "perseverar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut