Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigdemont, contundent amb Illa i el victimisme del PSOE: “Ara ploren”

Puigdemont no hadubtat a l'hora d'assenyalar la hipocresia tant de Salvador Illa com del PSC i del PSOE, que durant anys han participat de les campanyes d'odi i assetjament a l'independentisme

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat a l’exili Carles Puigdemont no ha dubtat a respondre amb contundència el líder del PSC, Salvador Illa, que ha criticat la “campanya de desqualificacions i deshumanització” contra el president espanyol i líder del PSOE, Pedro Sánchez. Així, Puigdemont ha carregat contra el “victimisme” del socialista, criticant que el PSC, que s’ha dedicat a “deshumanitzar” l’independentisme i els seus líders, lamenti ara que l’espanyolisme empri les mateixes eines contra el partit i el govern espanyol.

Salvador Illa ha assegurat que Sánchez pateix una campanya “injusta, abusiva i infame” per part dels mitjans de comunicació i l’espanyolisme, arran del seu anunci d’avançar les eleccions generals al pròxim 23 de juliol. En un intent de pacificar la situació, el líder socialista català ha instat els mitjans de comunicació i les persones que es dediquen al servei públic a “reflexionar seriosament sobre la nostra responsabilitat amb la societat i la democràcia”. Puigdemont, però, no ha deixat passar l’ocasió d’assenyalar la hipocresia tant de Salvador Illa com del mateix PSC i del PSOE, que durant anys han participat de les campanyes d’odi i assetjament a l’independentisme, així com de la persecució judicial i social del moviment.

Publicitat

“Els qui s’han dedicat anys a deshumanitzar-nos, ara ploren”, ha replicat amb contundència Puigdemont, tot assegurant que “alguns” poden fer-li un “màster” a Salvador Illa sobre el que realment és deshumanitzar una persona. Tot i afegir que “mai” justificarà la deshumanització “de ningú, perquè és una llavor del totalitarisme“, Puigdemont ha dit que no accepta “el victimisme de qui l’ha sembrat de manera entusiasta, al costat d’altres miserables”.

Et pot interessar  Puigdemont avisa qui va "qüestionar" l'exili que l'opinió de l'advocat general del TJUE mostra que calia "perseverar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut