Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont condemna la doble vara de la justícia espanyola

|

- Publicitat -

Les notícies s’entenen millor si es llegeixen juntes. L’Audiència Nacional espanyola s’ha negat a investigar Villarejo per “l’Operació Catalunya” i diu que l’excomissari de la Policia Nacional va actuar correctament en aquest cas. El mateix dia, s’ha conegut que la fiscalia de Sánchez ha obert un judici oral contra el director de l’oficina del president Puigdemont, Josep Lluís Alay, per les despeses d’un viatge que va fer a Nova Caledònia. És més, li demanen tres anys de presó i set anys d’inhabilitació per un delicte de malversació, a banda de deu anys més per un altre delicte de prevaricació.

Aquesta situació ha despertat la indignació del president a l’exili Carles Puigdemont, que ha publicat una piulada: “La justícia espanyola protegeix els espanyols que fan muntatges delictius contra Catalunya, i persegueix els catalans com Alay per haver-me representat en el referèndum d’independència de Nova Caledònia”. Així mateix, el líder polític assegura que “la vulneració de l’Estat de dret acabarà passant factura a la UE”.

Publicitat

Et pot interessar  Puigdemont diu estar esparverat per la "mala qualitat" del Govern, la "pèrdua d'autoestima" i l'estat del català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut