Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont, cinc anys després de la seva investidura: “Segueixo lluitant exactament pel mateix”

|

- Publicitat -

El president legítim de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha compartit un missatge d’optimisme a les xarxes socials, cinc anys després de la seva investidura com a president. Des de l’exili, Puigdemont ha respost el periodista Xevi Xirgo, que aquest diumenge ha escrit sobre l’impediment per investir Puigdemont telemàticament. “Hem de mirar endavant, amb els referents que ens permeten fer-ho amb esperança i optimisme”, ha dit l’eurodiputat de JxCat, i ha recordat que la seva investidura de fa cinc anys va suposar “assumir una responsabilitat inesperada”.

El que sí que ha deixat clar Puigdemont, és que malgrat totes les adversitats, “cinc anys després continuo lluitant exactament pel mateix que em va fer valedor de la confiança del Parlament de Catalunya”, i així es va demostrar ara fa un any quan va poder entrar legítimament a l’Eurocambra per denunciar la repressió que estan vivint ell i tants altres presos polítics i exiliats.

Publicitat

Et pot interessar  Junts i ERC presenten vots particulars a l'informe del PP contra l'amnistia que s'aprovarà dilluns al Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut