Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

Puigdemont celebra que fa un any que és eurodiputat reivindicant que Junqueras també hauria de ser-ho

També avança que “demà afrontarem, amb tranquil·litat i determinació, l’intent de retirar-nos la immunitat. Presentarem batalla, i guanyarem!”

Gerard Gort
Gerard Gort 13/01/2021
Els eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín amb una imatge d'Oriol Junqueras al ple del Parlament Europeu, a Estrasburg el 13 de gener del 2020.

El president Carles Puigdemont ha recordat des del seu perfil d’Instagram que avui fa un any d’una de les victòries de l’exili. Tal dia com avui del 2020 el president i Toni Comín ocupaven els seus escons al Parlament europeu. Ho commemora recordant que “la nostra primera acció va ser reivindicar, com seguim fent, que l’Oriol Junqueras hauria d’estar alliberat i acompanyant-nos en aquest front de batalla per la llibertat”. Sobre la declaració que han de fer demà davant la Comissió d’Afers Legals arran del suplicatori presentat pel Tribunal Suprem espanyol, Puigdemont assegura que “demà afrontarem, amb tranquil·litat i determinació, l’intent de retirar-nos la immunitat. Presentarem batalla, i guanyarem!”.

 

 

 

Relacionats