Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Puigdemont celebra la clara victòria independentista: “Hem vençut a les forces del 155”

|

- Publicitat -

El president exiliat, Carles Puigdemont, i la candidata de Junts a les eleccions, Laura Borràs, han celebrat la nova victòria clara de l’independentisme el 14-F. Amb 32 escons, la formació s’estrena com a tercera força al Parlament. Puigdemont ha expressat que “hem vençut a les forces del 155 que continuen sense ser capaços d’articular un govern sòlid a Catalunya. Hem incrementat escons i hem superat 50% vots”. El president també ha deixat clar que el missatge “no admet cap dubte”, i que “només l’independentisme està en condicions de donar les respostes que els catalans exigeixen a la classe política”.

En la mateixa línia s’ha expressat la candidata del partit, Laura Borràs, que ha valorat molt positivament la campanya de Junts, que ha aconseguit el que havia reclamat: la majoria independentista. A més, Borràs ha avançat que ja ha parlat amb el candidat d’ERC, Pere Aragonès, i la de la CUP, Dolors Sabater, per “treballar plegats i que l’independentisme doni els seus fruits”.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut