Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Puigdemont celebra el ressò d’algunes decisions del Parlament de Catalunya a Bèlgica

|

- Publicitat -

Entre tanta polèmica per la Mesa del Parlament, les llicències per edat i les picabaralles entre exlletrats, alguns dels acords als quals s’arriba al Parlament de Catalunya continuen sent un gran pas per reparar errors fruit del masclisme passat.

Després que s’hagi aprovat un acord per restituir i reparar la memòria de les dones acusades de bruixeria, amb la consellera Tània Verge com a portaveu i altres parlamentàries que hi han intervingut, el president exiliat Carles Puigdemont ha celebrat que a la ràdio pública belga s’ha informat àmpliament d’aquesta decisió, internacionalitzant aquest acord del Parlament.

Publicitat

Però això no és tot. El president legítim també assegura que “ha quedat la impressió que la dreta i la ultradreta espanyolistes estan al costat equivocat de la història”. “Després d’uns dies en què el que arriba del Parlament no és per estar cofois, la notícia m’ha fet sentir orgullós”, ha dit remarcant el “simbolisme” que suposa aquest fet, però també sent prudent sobre no abusar-ne o “fer-lo servir de substitut”.

Et pot interessar  Puigdemont demana "arromangar-se" davant dels "senyals d'alarma" del català: "La llengua se'ns pot quedar a les mans"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut