Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont celebra el nou clatellot judicial a Espanya: “Vam anar a l’exili a buscar garanties, i les hem trobat”

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha celebrat aquest dijous una nova victòria de l’independentisme davant d’una justícia espanyola que cada cop fa més el ridícul i no aconsegueix un dels seus principals objectius: fer tornar el president i els consellers exiliats per sentenciar-los sense mirament.

En una piulada que ha recollit La República, l’eurodiputat de JxCat ha assegurat que després de tres anys, “la victòria judicial que acabem de conèixer en el procés d’extradició del conseller Lluís Puig, deixa en evidència davant del món la persecució política de què som víctimes”, després de saber que, finalment, la justícia belga no ha permès l’extradició de Lluís Puig, i a falta que Espanya presenti un recurs, per ara la sentència és ferma, i no es pot llegir de cap altra manera que no sigui com una victòria dels líders que van fer possible l’1-O i que ara viuen perseguits constantment per la justícia espanyola. “Vam anar a l’exili a buscar garanties, i les hem trobat”, ha celebrat el president Puigdemont.

Publicitat

Et pot interessar  El manifest de suport a Puigdemont tanca la recollida de signatures amb 5.000 adhesions en menys d'una setmana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut