Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Protesta antimonàrquica a Girona amb crema de fotos de Felipe VI i contra la Fundació Princesa

|

- Publicitat -

Girona ha tornat a demostrar el seu esperit profundament antimonàrquic amb una protesta per mostrar el rebuig a l’acte que aquest dimecres la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) celebra a la ciutat. L’entitat tanca el Tour del Talent, que s’ha celebrat a diferents ciutats de l’Estat, i anuncia el Premi Internacional 2022 (un dels guardons que lliura anualment). A més, el consistori —governat per Junts i Marta Madrenas— ha aconseguit vetar la cerimònia, que finalment acollirà Barcelona.

Una cinquantena de persones, convocades per la Plataforma Antimonàrquica de Girona, s’han concentrat a la plaça del Vi, han cridat consignes contra Felipe VI i els borbons, i han anat en manifestació fins al CaixaFòrum, un dels llocs que ahir va acollir actes del tour. Allà han enganxat cartells, han cremat fotos amb la cara del rei i el logotip de la FPdGi i han fet pintades a terra i als vidres.

Et pot interessar  Salut redefineix el mapa sanitari començant per quatre noves xarxes al Pallars, Girona, la Catalunya central i la C-17
Publicitat

Opinió

Minut a Minut