Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Professionals d’Igualada s’uneixen per crear material sanitari

|

- Publicitat -

Dos col·lectius de professionals de la capital de l’Anoia, disseny=igualada i TICAnoia, han creat un grup de treball amb l’objectiu d’agrupar professionals i crear material sanitari, ja sigui imprimible en 3D o fabricats en petits tallers i amb materials disponibles dintre la zona de confinament de la Conca d’Òdena. El col·lectiu, batejat com a Malla, agrupa empreses, estudis de disseny, enginyers, informàtics, tallers, makers i particulars. Està en contacte amb altres iniciatives similars de la resta de l’estat i de moment l’equip està adaptant, segons les possibilitats locals, un dels models de respiradors desenvolupats a Barcelona. També s’ha iniciat la fabricació, amb impressores 3D, d’una primera edició de viseres de protecció.

De moment el col·lectiu compta amb l’oferiment de 20 impressores 3D dins de la zona confinada. El material produït es posarà a disposició de l’Ajuntament d’Igualada, que es farà càrrec de la distribució.

Publicitat

En un comunicat el col·lectiu subratlla que qualsevol persona que ho desitgi es pot sumar a la iniciativa a través de la web de TICAnoia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut