Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Ponsatí no es mossega la llengua: “S’està fent autonomisme, ens hem de preparar per unes eleccions aviat”

Clara Ponsatí no té pèls a la llengua i ho ha demostrat, durant una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, a l’hora de criticar el moment que viu l’independentisme. […]

Aleix Ramirez Morlans 20/10/2018
Clara Ponsatí, consellera d'Ensenyament a l'exili / ACN

Clara Ponsatí no té pèls a la llengua i ho ha demostrat, durant una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, a l’hora de criticar el moment que viu l’independentisme. “S’està fent autonomisme, ens hem de preparar per a unes eleccions aviat”, ha etzibat la consellera d’Ensenyament a l’exili.

Ponsatí ha criticat el Govern “perquè de moment fa autonomisme” i a la vegada ha afirmat com “no està clar que ERC i PDeCAT estiguin capacitats per oferir que m’agradaria votar en unes eleccions”. Respecte de la relació entre Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, la consellera “no té clar” si els dos dirigents “volien proclamar la República” després de l’1 d’octubre.

Pel que fa al futur del procés, Clara Ponsatí insta a “buscar noves idees” les quals “normalment venen de la mà de noves persones”. Ponsatí, que en aquests moments viu a Escòcia, està convençuda que tornarà “a trepitjar Catalunya, en deu anys veurem si el sacrifici personal ha valgut la pena”.