Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Policies espanyolistes protesten a la Comissaria de Via Laietana contra la intenció de designar-la “lloc de memòria”

La protesta, convocada per Jupol, fracassa estrepitosament i reuneix només una vintena de persones

|

- Publicitat -

La protesta convocada pel sindicat ultraespanyolista policial Jupol davant la comissaria de Via Laietana ha fracassat estrepitosament. Després que el govern espanyol anunciés que la comissaria esdevindria un “espai de memòria” a la vegada que mantindria el seu ús policial, el sindicat va afanyar-se a convocar una manifestació que només ha rebut el suport d’una vintena de persones, així com dels polítics de la dreta i l’extrema dreta.

Una vintena de persones s’han concentrat aquest dijous davant la comissaria de Via Laietana de Barcelona per protestar contra la decisió del govern espanyol de designar l’edifici “lloc de memòria”. La concentració ha congregat membres de l’organització, alguns ciutadans que els han donat suport i dirigents polítics del PP, entre els quals Alejandro Fernández; de Vox, com Ignacio Garriga, i de Cs, com Matías Alonso. JUPOL ha reiterat la petició que Catalunya sigui declarada Zona d’Especial Singularitat perquè sigui un destí més atractiu per a policies nacionals i guàrdies civils.

Et pot interessar  El govern espanyol ens pren el pèl: ara diu que designarà la prefectura de Via Laietana com a "lloc de memòria" però mantindrà l’ús policial
Publicitat

Opinió

Minut a Minut