Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Polèmica per la imatge de Felipe VI amb els diputats de Vox al dia de les forces armades espanyoles

|

- Publicitat -

Felipe VI va fotografiar-se aquest cap de setmana amb Alberto Asarta i Mireia Borrás, dos diputats de Vox al Congreso en la desfilada militar que es va fer a Osca coincidint amb el dia de les forces armades espanyoles. Si Felipe VI volia mantenir un perfil baix després de l’escàndol del jet privat del seu pare fins a Galícia li ha sortit el tret per la culata.

La diputada, Borrás ha publicat en el seu compte de Twitter la fotografia on escriu “Verde”, acompanyat d’una bandera espanyola. El verd fa referència al color corporatiu del partit ultra i a l’uniforme militar de gala de Felipe VI. Si no havia quedat prou clar, la diputada també ho ha publicat a Instagram on hi ha afegit: “Emotiu. Gloriós. Espectacular. Gràcies a tots els servidors d’Espanya que us deixeu la pell per a protegir-la i defensar-la”.

Publicitat

Així doncs, entre altres crítiques Juaquín Urias, professor de Dret Constitucional, ex-lletrat del Tribunal Constitucional, ha fet una bona repassada del rei: “La poca traça de Felip VI i la casa reial no té límits”. I afegeix: “L’última cosa que necessita la monarquia és continuar apropant-se a la ultradreta. A més, estem en campanya electoral: si la idea és fomentar encara més el distanciament de l’esquerra cap a la monarquia, van molt bé”, ironitza en una piulada.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut