Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Poble Lliure es reuneix amb el Consell per la República a Waterloo per estudiar-hi la seva participació

Les portaveus demanaven des de ja fa mesos "una eina d’unió de forces i lluites" per construir la República malgrat el 'no' oficial de la CUP

|

- Publicitat -

Els portaveus de Poble Lliure, organització política vinculada a la CUP, viatgen aquest dimecres a Waterloo per reunir-se amb el president Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín per abordar la seva implicació en aquesta eina d’unitat estratègica a l’exterior que pretén ser el Consell per la República.

Malgrat el ‘no’ oficial dels cupaires, Poble Lliure ha demanat reiteradament la construcció d’un espai d’aquestes característiques perquè, diuen, és “una eina necessària per avançar en la construcció de la República Catalana” i és per això que esperen que “es puguin intercanviar opinions i propostes amb els seus promotors” segons han avançat en un comunicat a través de les xarxes socials.

Publicitat

Amb aquest nou capítol, la formació integrada als anticapitalistes s’allunya del posicionament oficial. De fet, diputades de la CUP han assegurat en diverses ocasions que no participarien ni del Consell per la República ni del Fòrum Constituent perquè els semblava “un simbolisme” que seguia donant vida al processisme que “no funcionava”.

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut