Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Plataforma per la Llengua veu “inacceptable des del punt de vista democràtic” la sentència del TS

|

- Publicitat -

El president de Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, considera “inacceptable des del punt de vista democràtic” la sentència del Tribunal Supremo (TS) sobre el català a l’escola. En declaracions a l’ACN, Escuder ha criticat que és “una sentència inversemblant” i que “és inacceptable que la judicatura es fiqui a potinejar un sistema educatiu aprovat àmpliament pel Parlament, amb totes les garanties pedagògiques” i amb un gran consens.

De fet, ha assegurat que “si falta complir alguna cosa és que es millori el català a l’ensenyament i no que s’empitjori”. Escuder ha remarcat que tenen enquestes de fa poques setmanes que indiquen que el 82% dels ciutadans pensen que el sistema és el correcte.

Publicitat

Escuder ha assegurat que no és el castellà la llengua que cal reforçar i protegir a les escoles. En aquest sentit, ha ressaltat que en tots els referents audiovisuals culturals des de Youtube fins a canals de televisió i plataformes, el castellà ja hi és i el català, no.

Et pot interessar  Una candidatura a dirigir Plataforma per la Llengua demandarà l'entitat i demana suspendre les eleccions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut