Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Plantofada de Puigdemont al Gobierno després que Justícia tregui pit de reunir-se amb el comissari “al servei de Ciudadanos” de la UE

|

- Publicitat -

Aquest dilluns, la ministra espanyola de Justícia, Pilar Llop, es va reunir en una reunió bilateral amb el comissari de Justícia de la UE, Didier Reynders, per parlar de temes com l’estat de dret o de propostes de futures lleis. Així en va treure pit el compte de Twitter d’aquest ministeri espanyol.

En aquest sentit, el president exiliat i eurodiputat Carles Puigdemont, no ha trigat a fer entendre per què hi ha aquesta bona sintonia entre Llop i Reynders. En una piulada, el president ha recordat que el comissari de Justícia de la UE “està al servei de Ciudadanos“, i ha llençat una pregunta en forma de dard al ministerio: “Heu parlat també del lideratge espanyol en l’incompliment de les normes europees?”.

Publicitat

Per acabar-ho d’adobar, Puigdemont ha compartit un informe de la UE sobre els incompliments dels països adherits, i Espanya n’és la líder. “Són els primers a cobrar i els últims a complir”, ha etzibat.

Et pot interessar  Més de 200 personalitats de la cultura, la ciència o la política mostren el seu suport a Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut