Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Pisarello amenaça ERC d’aprovar la Reforma Laboral amb Cs, però afirma que “seria un drama”

|

- Publicitat -

El secretari primer de la Mesa del Congreso i diputat dels comuns, Gerardo Pisarello, ha afirmat que “seria un drama” aprovar la reforma laboral amb Cs’ perquè “comportaria un gir cap a la dreta que seria dolent per a la majoria de la ciutadania i el model econòmic que defensem”.

En una entrevista a La 2 i Ràdio 4 aquest dilluns, Pisarello ha criticat “la hipocresia” del partit liberal i ha apostat per convalidar-la amb el bloc de la investidura. “S’està negociant amb ERC”, ha dit el secretari primer de la Mesa, que, tanmateix, ha defensat aprovar l’acord del Gobierno amb els agents socials sense modificacions. “Hi ha coses que es poden introduir en altres normes”, ha apuntat Pisarello, que ha admès que “queden moltes coses a fer”.

Publicitat

“El Ministeri de Treball té credibilitat”, ha subratllat Pisarello, que ha argumentat que “s’ha anat el més lluny del que era possible” i que es poden canviar elements de la norma “més endavant”.

Taula de diàleg
Pisarello ha defensat que “s’hauria de convocar ja” la taula de diàleg entre el Gobierno i la Generalitat, però ha apuntat que el calendari electoral “no ajuda”. “Al PSOE no el veiem que estigui realment aquí”, ha afirmat, encara que ha remarcat que “això no vol dir que les converses bilaterals no estiguin funcionant”.

Amb aquest discurs de dues cares, els comuns s’han mostrat com els socis a Moncloa dels socialistes, i demosten que s’apunten a formar part d’aquest doble joc, que critica que hi hagi polítiques neoliberals, però alhora no fan res per evitar que s’aprovin.

Et pot interessar  El govern espanyol compleix l'amenaça i porta al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut