Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Pino, l’excap de la policia patriòtica del PP, diu que l”Operació Catalunya’ és un “cuento chino”

|

- Publicitat -

El rebombori provocat per les noves informacions publicades sobre l”Operació Catalunya’ ha arribat també a les oïdes dels seus principals instigadors, com és el cas de l’exdirector adjunt de la Policia Nacional espanyola, Eugenio Pino, que ha tingut la barra de negar la que més que provada trama del govern del PP per a aplacar el moviment independentista.

Pino, que aquest dijous ha concedit una entrevista telefònica a ‘El Independiente’, ha assegurat que “la persecució policial per motius polítics és un ‘cuento chino'”. L’exdirigent de la policia patriòtica que el PP tenia a la seva plena disposició per a engegar investigacions policials falses sobre qualsevol persona relacionada amb l’independentisme ha intentat convèncer l’opinió pública que ell “no tenia interlocució directa ni amb Fernández Díaz ni amb el DAO de la Guàrdia Civil ni amb ningú“.

Publicitat

Tot i les múltiples proves revelades aquesta setmana, Pino ha continuat insistint que ell “evidentment a Mariano Rajoy no li enviava res. Ni al ministre. Seria anormal que un DAO es dirigís directament al president del govern espanyol”.

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut