Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Pilarín Bayés publica el seu llibre número mil: “1.000 motius per viure”

|

- Publicitat -

La il·lustradora Pilarín Bayés publica ‘1.000 motius per viure’, el seu llibre número mil. Bayés fa un recorregut per les experiències, les emocions, els viatges, els records i les persones que han marcat la seva vida a ‘1.000 motius per viure’. El llibre arriba a les llibreries de la mà de La Galera, el segell amb el que va entrar al món editorial l’any 1964 amb la publicació d”El meu pardal’. “Amb motiu dels 80 anys m’han demanat de posar per escrit i dibuixar les 1.000 raons que m’han impulsat a viure.

N’he trobat alguna més, perquè viure és interessant, intens, sorprenent”. Bayés proposa als lectors una mena de joc per veure si comparteixen les mateixes raons vitals. “Descobrir quines són aquestes raons et pot espantar, fer-te riure, deixar-te indiferent, fer-te qüestionar un seguit de coses, o simplement et pot fer venir ganes de tancar el llibre”, afegeix.

Publicitat

La il·lustradora reuneix els seus motius per viure en vuit blocs en els quals parla “dels moments estel·lars de la seva vida, com el naixement dels seus fills o els estius quan era petita; dels valors que l’acompanyen, com la fe en Déu; de la poesia, les arts i els artistes, destacant pintors, escultors i cantants com Josep Maria Subirachs o Lluís Llach; de l’ofici de fer llibres, recordant el senyor Dòria i els inicis de La Galera; de les persones que la commouen, com Pilar Anglada o el mossèn Alemany; de la seva passió per descobrir el món, amb tots els llocs que ha visitat i els que li agradaria visitar, i del seu amor per Catalunya, de Vic, de La Sagrada Família i de la seva voluntat independentista”.

Et pot interessar  Novetats per a la processó de Diumenge de Rams de Vic: incorpora per primer cop a la història una pregària per demanar que plogui

En aquest nou llibre, que es va distribuir el 26 d’agost, Pilarín Bayés recull tot allò que l’ha marcada durant la seva vida, i inclou picades d’ullet per a “tots aquells que han crescut aprenent sobre el patrimoni català”.En les il·lustracions recorda, entre altres coses, el naixement dels seus fills, els valors que l’acompanyen, la poesia i l’art, la passió per descobrir el món i alguns dels llocs que estima, com la ciutat de Vic  i la Sagrada Família.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut