Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Picada d’ullet de Josep Costa a Boye: “Estic comptant les còpies que necessitem de la resolució d’ahir”

|

- Publicitat -

Els lletrats Josep Costa i Gonzalo Boye segueixen treballant per fer córrer la causa independentista i la persecució espanyola arreu d’Europa. Una de les lluites més importants va donar els seus fruits aquest dilluns, quan el Consell d’Europa va exigir l’alliberament dels presos polítics i l’anul·lament de les euroordres pels exiliats independentistes.

En aquest sentit, Costa ha picat l’ullet a Boye a través d’una piulada on li pregunta si “has dormit bé”, perquè després de la resolució d’ahir se’ls gira feina: “Estic comptant les còpies que necessitem de l’informe i la resolució d’ahir”, ha dit, enumerant un munt d’institucions judicials tant espanyoles com catalanes o europees com són el Supremo, el Tribunal de Cuentas, el TSJC, el TJUE o el TEDH. “Me’n deixo alguna?”, li pregunta l’exvicepresident del Parlament a l’advocat de Puigdemont, amb ganes de refregar el clam del Consell d’Europa per alguns tribunals que només han sabut utilitzar la repressió contra l’independentisme.

Publicitat

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut