Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Picabaralla entre Valtonyc i un regidor d’ERC a la xarxa després de les declaracions de Junqueras

|

- Publicitat -

El raper exiliat, Valtonyc, s’ha mostrat molt decebut a Twitter amb el vicepresident Oriol Junqueras després de les seves declaracions a TV3, i creu que aquest ha tractat “millor i amb més respecte als que l’han fotut a la presó que als que l’han defensat amb cos i ànima”, a la qual cosa alguns usuaris de la xarxa afins a ERC i junqueristes li han omplert el tuit de crítiques. Un dels més destacats ha estat Oriol Torras, el portaveu d’ERC a Esplugues, que ha comparat el “percentatge de gilipollisme” dels republicans amb el del col·lectiu dels rapers, i assegura que la música de Valtonyc no passarà a la història per la qualitat de les seves cançons”.

Però la picabaralla ha anat a més quan el raper ha qualificat d'”arguments de merda” les declaracions de Torras, li ha retret que “la diferència és que jo no visc dels impostos de ningú”, i també li ha assegurat que en unes eleccions “trec més vots que tu. Fes el favor de fer una mica de feina, Oriol”. Finalment, el regidor republicà ha rebaixat la tensió desitjant que Valtonyc torni a casa “ben aviat” i que “arrasi” si es presenta a unes eleccions.

Publicitat

Et pot interessar  ERC reivindica Aragonès com el "rival a batre" i defensa la gestió feta al Govern per "transformar" el país
Publicitat

Opinió

Minut a Minut