Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Picabaralla a les xarxes entre Oriol Mitjà i Jaume Padrós

|

- Publicitat -

Nou xoc entre metges experts durant la pandèmia. En una situació on aparentment Madrid està mantenint la tendència de casos a la baixa i no ha tancat restauració i comerços, Oriol Mitjà ha aprofitat per reclamar, a través de Twitter, al director de la nova Unitat de Seguiment del coronavirus a Catalunya, Jacobo Mendioroz, que implementi els tests ràpids massius. També ha retret a Mendioroz que parli d’un sol cas aïllat que va donar negatiu a un test quan seguia infectat per la Covid-19.

En aquest sentit, Jaume Padrós també hi ha ficat cullerada i ha apel·lat el doctor Mitjà a “evitar aquest tipus de discussió a les xarxes”. “No ajuda a construir i sí a generar desconfiances”, ha reblat, i ha demanat que s’utilitzin “canals més directes per informar”. Davant d’aquestes recomanacions, Oriol Mitjà ha parlat de la situació dramàtica en la qual ens trobem: “Portem vuit mesos utilitzant tot tipus de canals per discutir i encara estem a la casella de sortida: Ni rastreig eficient, ni bluetooth, ni antígens”.

Publicitat

Finalment, Padrós s’ha tornat a adreçar a l’expert investigador per aclarir que “els debats poden ser enriquidors, però les formes també són nuclears. I la ubicació de les discussions també”.

&

;

Publicitat

Opinió

Minut a Minut