Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Pedro Sánchez: “Veneçuela no és una democràcia perquè té presos polítics”

L'unionisme espanyol torna a caure en contradiccions quan intenta donar lliçons internacionals

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, de gira oficial per Sud Amèrica, acaba d’arribar a Colòmbia després de visitar Xile. Justament en aquest darrer país ha concedit una entrevista al diari El Mercurio, on ha assegurat que “Veneçuela no és una democràcia perquè hi ha presos polítics”.

A més, relaciona el fet que hi hagi presos polítics a què no es respectin els drets humans: “el fet que hi hagi presos polítics és l’exemple màxim que no s’estan respectant els drets més fonamentals, com són els drets de l’exercici polític. La discrepància no és tant de diagnòstic, sinó de solució al problema, i crec que el que s’ha de propiciar a Veneçuela és un diàleg entre veneçolans”.

Publicitat

Una vegada més, l’unionisme espanyol cau en la contradicció i la fal·làcia quan intenta donar lliçons a la comunitat internacional. Les paraules del mateix Sánchez, com ja li ha passat a Mariano Rajoy o Albert Rivera, aplicades a Espanya tenen un efecte demolidor i colpidor i que, a més, els afecta directament.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut