Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Pedro Sánchez ultima la seva llista pel 23-J: Ribera i Robles aniran de número 2 i 4

L'exvicepresidenta Carmen Calvo i l'exministre José Luis Ábalos també formaran part de les llistes del PSOE a Madrid

|

- Publicitat -

El president espanyol, Pedro Sánchez, comença a revelar alguns detalls de la llista que encapçalarà de cara les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, que ell mateix va decidir avançar després dels mals resultats que el PSOE va obtenir en les eleccions municipals i autonòmiques del passat 28 de maig. El president espanyol ja ha confirmat que algunes de les cares més conegudes que conformen el govern actual, com ara la vicepresidenta tercera i ministra, Teresa Ribera, o la ministra de Defensa, Margarita Robles, repetiran la seva candidatura el mes de juliol.

Ribera i Robles acompanyaran Pedro Sánchez a la llista de Madrid per a les eleccions del 23-J, segons ha avançat la Ser i han confirmat a l’ACN fonts del PSOE. Ambdues ocuparan el número dos i el número quatre, respectivament. Les mateixes fonts també apunten que l’exvicepresidenta Carmen Calvo i l’exministre José Luis Ábalos també formaran part de les llistes dels socialistes, en aquest cas les del PSOE andalús i el PSPV al País Valencià.

Publicitat

Tal com ha apuntat la Ser, Sánchez preveu reservar llocs a les llistes al Congrés i al Senat a alcaldes i presidents que han perdut el càrrec en aquestes eleccions autonòmiques i municipals del 28-M. El Comitè Federal del PSOE d’aquest dissabte ratificarà les candidatures.

Et pot interessar  El PSOE dona per feta la revàlida del govern amb el PNB
Publicitat

Opinió

Minut a Minut