Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Pedro Sánchez no s’ha pronunciat sobre el temporal dels Països Catalans

|

- Publicitat -

Després de més de 36 hores d’emergència climàtica a Catalunya, dels rius desbordant-se, de gent desapareguda, carreteres inundades i infraestructures destruïdes, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, no ha estat capaç ni de fer una piulada per donar suport a tots aquells que estan treballant per intentar millorar la condició d’emergència a Catalunya, davant de la terrible borrasca “Glòria”. El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha dirigit al Delta de l’Ebre per donar suport a una de les zones amb més alertes pel temporal, però el suposat president de tots, Pedro Sánchez, sembla que li és igual la situació d’una de les zones amb les quals vol establir diàleg per desencallar la situació política.

Aquesta és la mostra d’estima del governant de l’estat espanyol amb Catalunya, ni tan sols donar una mínima mostra de suport amb tots aquells que ho estan passant malament per la situació climàtica que està vivint el país, per viure ancorats en el marc mental espanyol.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut