Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Pedro Sánchez declara l’Estat d’alarma a tot el país

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, ha declarat l’estat d’alarma a tot Espanya durant les pròximes dues setmanes, a partir d’aquesta mateixa matinada. Sánchez assegura que amb la col·laboració de tots, s’aturarà el virus, amb els menors mals humans, “si ho fem units”.

El president de l’executiu declara que “ens esperen setmanes molt dures” després d’haver avançat que vindrien dies difícils, i no descarta arribar als més de 10.000 afectats en pocs dies. Sánchez també es referma en la voluntat per evitar la propagació del virus en els pacients que en siguin més vulnerables, i ha enviat un missatge de suport a la feina feta per les autoritats sanitàries: “Heu de reforçar la coordinació que heu demostrat les darreres setmanes”.

Publicitat

Per últim, demana a la societat protegir-se al màxim de la infecció i seguir les indicacions dels experts.

D’aquesta manera, Sánchez s’ha quedat curt per explicar el que suposa la declaració d’aquest estat d’alarma, i tampoc ha concretat si s’aïllarà Madrid de la resta de comunitats autònomes. Queda en evidència la improvisació del Gobierno per afrontar aquesta crisi sanitària. La població segueix sense saber, concretament, què pot fer i deixar de fer durant aquest mateix cap de setmana.

 

 

 

Et pot interessar  La Moncloa rebutja el 'cara a cara' de Sánchez amb Puigdemont: "El candidat és Illa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut