Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Pedro Sànchez anuncia que ve a Barcelona a “fer una declaració”

|

- Publicitat -

Amant dels cops d’efecte, el president del gobierno, Pedro Sánchez ha escampat la nova, ara que s’acosta Nadal, que, com si fos l’àngel Sant Gabriel, emergirà sobre el portal del carrer Mallorca, allà on ell sap que hi ha el veritable poder, i s’adreçarà als pastors que s’hi acostin. El contingut d’allò que dirà, no se sap. El que sí que se sap és que, com és habitual i prenem com a exemple el que ha fet el PSC amb el seu congrés posat a la mateixa hora de la manifestació en suport de l’escola catalana, el presidente contraprogramarà l’èxit de la convocatòria i desviarà l’atenció empescant-se un altre momentum.

El regal, tampoc no se sap si serà, or, encens o mirra. Més aviat, com han fet sempre tots els presidents del gobierno, seran paraules i més paraules. Les apostes són que no anirà del català a l’escola (obviarà el tema, que ja ha passat), sinó que pot ser sobre la pandèmia o amb un contingut més politicofilosòfic, com quan va profanar al Liceu, en la línia de “l’agenda del retrobament”. En qualsevol cas, com va dir en José Mourinho, “a Barcelona s’hi fa teatre, i del bo” i il divo ens té preparada una actuació. Demà més.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut