Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Pedro Sánchez amaga la por per mantenir l’estabilitat del Gobierno després de suar per la reforma laboral

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, assegura aquest dimecres en una entrevista a Eldiario.es que malgrat el trencament de la majoria de la investidura durant la votació de la reforma laboral “l’estabilitat està garantida i la salut del govern de coalició està blindada”. Sánchez també assegura que el fet que la reforma s’aprovés amb el vot d’un diputat del PP que es va equivocar “no deslegitima el resultat”.

El president del govern espanyol també critica durament contra el PP. “Després del que hem vist als últims anys, espero poc, per no dir res, de l’oposició que està fent Pablo Casado”, sosté.

Publicitat

Apunta que a aquestes alçades a només demana al líder del PP que no poso en qüestió la democràcia i que compleixi les seves obligacions constitucionals. “PP i Vox estan devaluant a parts iguals el debat polític al nostre país. Això em sembla greu”

També fa “una reflexió” sobre el vot d’ERC i el PNB contra la reforma laboral. “Estic convençut que hi ha molts votants d’aquestes formacions que no entenen el seu ‘no’ a aquest acord social de sindicats i empresaris”.

Amb tot, assegura que “l’estabilitat està garantida” i recorda que el seu govern ha estat capaç de tirar endavant amb només 155 escons “50 lleis molt importants”, i ho farà ara amb la llei d’habitatge.

També es mostra segur de la solidesa del govern de coalició. “Crec que la seva salut està blindada perquè està feta del millor material, que és una voluntat ferma, fèrria, de dignificar la vida dels nostres ciutadans”.

Sánchez també assegura que té una “extraordinària relació” amb la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, i assenyala que “és una bona notícia que les dues formacions polítiques que conformem el govern tinguem lideratges clars i reconeixibles per a l’electorat progressista”. “Això demostra la bona salut del govern”, diu.

Et pot interessar  ERC, PSC, Junts, comuns i PPC coincideixen a reclamar un millor finançament en el primer debat preelectoral del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut