Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Passen a disposició judicial els quatre independentistes detinguts per suposadament voler boicotejar ‘La Vuelta’

L'advocada denuncia que s'ha vulnerat "flagrantment" el dret de defensa dels independentistes

|

- Publicitat -

Els quatre independentistes detinguts acusats de preparar suposadament un boicot contra la ‘Vuelta Ciclista’ han passat a disposició judicial als jutjats de Solsona poc abans de les dues de la tarda, després de passar 48 hores detinguts. Els represaliats han estat rebuts per un centenar de persones que s’havien concentrat a les portes dels jutjats per donar-los suport, amb crits de de “Llibertat detinguts” i “Fora les forces d’ocupació”, així com amb banderes independentistes. Els quatre independentistes estan acusats de delictes de desordres, contra el medi ambient, la seguretat vial i pertànyer a grup criminal.

L’advocada dels detinguts, Eva Pous, ha denunciat els múltiples abusos patits durant les últimes 48 hores. Malgrat que el secret de les investigacions va declarar-se diumenge, els advocats dels detinguts no n’han tingut constància fins aquest dilluns, un fet que atribueixen a possibles noves diligències al marge dels registres que ja s’han fet. Puis també ha denunciat que els delictes dels quals acusen els detinguts són tota la informació que han tingut, denunciant que suposa una “vulneració flagrant al dret de defensa”.

Publicitat

 

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut