Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Paluzie marca distàncies amb La Crida: “L’ANC sí que és transversal”

La líder de l'entitat sobiranista admet que la relació amb el Govern "costa" perquè "el context del judici ho condiciona tot"

|

- Publicitat -

La presidenta de l’Assemblea creu que és lògic que “els espais es redistribueixen” i reitera que entén La Crida “com una aposta política” que aglutina part de l’independentisme. Paluzie, però, ha volgut marcar distàncies per aquells que creuen que La Crida i l’Assemblea comparteixen filosofia i defensa que “l’ANC sí que és transversal”.

“No ho amaguen”, ha reiterat Paluzie en una entrevista a Els Matins de TV3 referint-se a l’estructura política del nou actor independentista. En aquest sentit, la líder de l’entitat sobiranista admet que la relació amb el Govern costa perquè “el context del judici ho condiciona tot” però per la seva banda denuncia que “és l’objectiu de la repressió espanyola”.

Publicitat

I és per això que de cara al judici, que ha de començar imminentment, l’Assemblea està preparant mobilitzacions. Paluzie ha demanat que la societat catalana estigui atenta a les xarxes socials i que, durant el trasllat, “s’acompanyin els presos en el trajecte de les furgonetes”. A la tarda, es convocaran concentracions a les principals ciutats. Respecte a l’opció d’obstaculitzar la sortida dels presos i preses de Catalunya, Paluzie ha afirmat que “no ho impedirem perquè sabem que no ho aconseguiríem”.

En aquest mateix sentit, l’ANC penjarà una pancarta a la plaça de Sant Jaume en defensa de “les llibertats” i per donar “suport moral”. Tot i això, Paluzie reitera que “només seran lliures quan assolim la República”.

Et pot interessar  [DARRERA HORA] El no a una llista cívica de l’Assemblea guanya en una votació ajustada
Publicitat

Opinió

Minut a Minut