Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Pablo Casado rep tota la rauxa de Twitter després del seu atac de catalanofòbia

|

- Publicitat -

Ni mallorquí, ni menorquí, ni “formenterès“. La llengua catalana va tornar a patir un greu atac cap a la seva identitat i origen, i va ser per part del líder del PP Pablo Casado. Unes declaracions en un acte a les Illes Balears que la Plataforma per la Llengua ja va denunciar, i que durant les últimes hores ha acumulat una allau de crítiques a Twitter, especialment per part de l’independentisme. Fins i tot gent de Mallorca o València han evidenciat la ignorància del líder del PP en no reconèixer la llengua catalana de les Illes Balears.

Algunes piulades divertides i rellevants han estat les de Josep Rull, el qual ha citat directament Albert Einstein i la famosa frase “Hi ha dues coses infinites: l’Univers i l’estupidesa humana. I de l’Univers no n’estic segur”, l’escriptor de Perpinyà Joan-Lluís Lluís, que ha proposat una manera eficaç per distingir els dialectes, o el creador de la sèrie documental “Crims”, Carles Porta, que ha piulat que “a la nova temporada de Crims dedicarem un capítol a l’assassinat de Pablo Casado“, en referència a un home del mateix nom que el líder del PP que va ser trobat esquarterat a Madrid l’any 1929. “No s’ha entès?”, ha deixat anar Porta.

Publicitat

Et pot interessar  Albares envia una nova carta a la presidenta del Parlament Europeu per a l'ús del català, el basc i el gallec
Publicitat

Opinió

Minut a Minut