Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Pablo Casado demostra com el PP és l’aliat més fidel de l’extrema dreta

|

- Publicitat -

El líder del PP, Pablo Casado, ha evitat fer una referència explícita a l’amenaça amb una navalla ensangonada que ha rebut la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, i ha afirmat que la seva formació condemna “qualsevol amenaça o agressió de les que s’estan produint en aquesta campanya”, fent referència implícita també als incidents contra un míting de Vox a Vallecas. En un fòrum econòmic, ha apel·lat a “tornar al que interessa”, a “sortir d’aquesta radicalitat i polarització” i a “seguir ocupant-nos d’un país que ha patit 100.000 morts per la pandèmia”. Ha recordat que el PP té 24 víctimes d’ETA i ha apuntat que cal “recuperar la convivència, la concòrdia i dedicar-nos als debats importants”.

En tot cas, durant la seva intervenció al Fòrum Next Generation, Casado ha afirmat que a Espanya hi ha “agressions a la democràcia per part del govern” espanyol i ha posat com a exemple l’acostament “de 100 etarres al País Basc per aprovar els pressupostos” i també e “blanquejament” de “dictadures com la veneçolana”.

Publicitat

Seguidament, ha acusat e govern espanyol de pretendre “una estratègia de confrontació” amb el PP. “Hem vist com el ministre de l’Interior titlla d’organització criminal el principal partit de l’oposició, com la vicepresidenta segona del govern diu que perilla la democràcia en unes eleccions autonòmiques a Madrid, o la ministra de l’Agenda 2030 diu que el PP és un partit de nazis”.

Segons Casado, “això és inacceptable, senzillament intolerable”, i a Europa “ningú ho entén”

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut