Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Otegi avança que “la unitat d’acció” entre Bildu i ERC incorporarà actors espanyols

El coordinador general d'EH Bildu augura per formar "fronts amplis de progrés" entre sobiranistes d'esquerres

|

- Publicitat -

El coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha afirmat que la “unitat d’acció estratégica” anunciada amb ERC no serà només amb la formació catalana sinó que “hi haurà altres actors d’Artúries, Galicia, Canàries o Aragó” que hi entraran. Les bases del programa que defensaran seran “clares, simples i de mínims”, mentre que tindran eixos com “el respecte al dret a l’autodeterminació, la lliberat per tots els presos polítics de l’Estat i el desenvolupament de polítiques contra l’austercidi i el neoliberalisme”.

“Aquesta és la força amb la qual el sobiranisme d’esquerres serà al Parlament Europeu i a Madrid”, ha remarcat Otegi, que augura per formar “fronts amplis de progrés” entre sobiranistes d’esquerres. A més, el coordinador ha denunciat el “procés d’involució” de l’Estat, que és “dèbil i immers en una crisis estructural” i que ha provocat una resposta “autoritària i antidemocràtica”.

Et pot interessar  L'acord Govern-PSC conté 144 MEUR més a atenció primària, 120 en ajuts a ajuntaments per la sequera i obvia el Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut