Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ortega Smith treu pit del bloc de formigó robat al Govern de Gibraltar i el presumeix com un trofeu de caça

|

- Publicitat -

El Govern de Gibraltar ha donat a conèixer que el 2013 va emetre una ordre de crida i cerca contra Ortega Smith, que segueix activa. El segon a bord del partit ultradretà ha donat explicacions sobre l’operació que va dur a terme amb un caire de superheroi, malgrat poder afrontar una condemna de 10 anys pel robatori d’un bloc de formigó propietat del Govern de Gibraltar. Ortega Smith, el qual té una actitud de ferma defensa de la llei quan es refereix als presos polítics independentistes, ha ocultat que podria haver d’afrontar una condemna de 10 anys de presó, per una bretolada de baixa volada i curt recorregut. Com a conseqüència directa d’aquest fet l’ultradretà ha confessat que: “per si de cas no he trepitjat ni Anglaterra ni el Penyal de Gibraltar” des de llavors i que si volgués anar a Londres, tindria incertesa “fins a l’últim minut” de quin seria el seu destí segons el Plural

Lluny de mantenir una actitud apaivagadora, s’ha pogut conèixer el bloc de formigó a la seu de Vox com si es tractés d’un trofeu de caça, ja que el periodista Mark Viales del diari Panorama, el va veure quan va assistir a la seu de Vox a Madrid per fer una entrevista. Ortega Smith treu pit de l’acció, malgrat que aquesta causa no caduca fins que sigui jutjada i sentenciada. A més a més, podria arribar a generar un conflicte internacional, ja que tal com informa LUH Noticias.es el bloc va ser recuperat pel Govern de Gibraltar el 2014, però amb la notícia de la reaparició del bloc a la seu de Vox el Govern Anglès podria entendre com un desafiament l’acció d’Ortega Smith.  La causa també va afectar en territori espanyol, ja que durant el transcurs d’aquesta missió patriòtica organitzada per la Fundación Denaes, es va enfrentar obertament amb la Guardia Civil i els agents de salvament.

Publicitat
Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní

Malgrat tot, es pot extreure que Ortega Smith no podrà seguir mencionant als polítics independestistes exiliats com a “huídos de la justicia”, ja que si ho fes l’allau de crítiques faria que el seu habitual discurs d’odi li explotés a la cara.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut