Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Oriol Mitjà es desfoga: Lloa la feina d’Argimon i esbronca els participants de la polèmica trobada a la Catalunya Nord

L’investigador es mostra contundent amb els membres del Govern que hi havia a la trobada: “Així no acabarem amb la cinquena onada”

Àlex Huguet 30/07/2021
El doctor Oriol Mitjà durant la presentació de l'Observatori Epidemiològic a la seu d'Eurecat el 16 de juliol del 2020.

La trobada per la famosa paella que va ajuntar diverses cares conegudes de la política i el periodisme català ha arribat a tots els racons de la xarxa, amb opinions diverses per treure-li ferro, i com no podria ser d’una altra manera, amb moltes crítiques. L’investigador Oriol Mitjà també ha volgut donar la seva opinió, i s’ha dirigit als participants d’aquella trobada dient que “així no acabarem amb la cinquena onada”. En una piulada, l’epidemiòleg no els retreu que per molt que s’haguessin seguit mesures, “és un deure de qui exerceix la funció pública mantenir una conducta exemplar”.


D’altra banda, Mitjà també ha mostrat la seva admiració pel conseller de Salut, Josep Maria Argimon, el qual està rebent totes les crítiques per la delicada situació que es viu pel que fa a la pandèmia. En un apunt a la xarxa, l’investigador assegura que “Argimon és tan bo que fins i tot pot reconèixer que ha fet errades en la gestió”.