Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Oriol Junqueras creu que la proposta de JxCat passa per “desgastar el seu company de viatge”

|

- Publicitat -

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, creu que els seus socis de JxCat “s’equivoquen constantment d’adversari” i els demana que “deixin de criticar els altres independentistes” i “comencin a fer propostes”: “És molt lamentable que la teva única proposta sigui mirar de desgastar el company de viatge”, afirma.

En una entrevista per escrit que ha mantingut amb l’Agència EFE des de la presó de Lledoners, el pres polític emplaça els dirigents de JxCat que “expliquin què significa” la seva estratègia de “confrontació intel·ligent” amb l’estat: “Màrqueting sabem fer-lo tots, però s’espera que fem política”, ha subratllat.

Publicitat

Pel que fa a les eleccions del 14-F, Junqueras afirma que Catalunya “necessita un nou lideratge, una nova manera de fer les coses” al timó de la Generalitat, i ha donat un vot de confiança a Pere Aragonès “per dirigir la nau”. El vicepresident legítim ha deixat clar que ERC representa “un independentisme útil que treballa sempre per ajudar a la gent d’aquest país”.

Et pot interessar  Comín demana el vot a les europees per fer "un front" a Brussel·les que "acompanyi la feina de Puigdemont a Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut