Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Òmnium, sobre els indults: “Davant d’aquest Estat repressor, ni descansarem ni ens aturarem fins a aconseguir la llibertat del nostre país”

|

- Publicitat -

Òmnium no es rendeix i farà front a qualsevol obstacle. Aquest migdia, el Tribunal Supremo ha fet públic el seu canvi d’opinió i acceptar revisar els indults dels presos independentistes.

Publicitat

De seguida, Òmnium Cultural ha dit la seva a través del seu compte oficial de Twitter, Òmnium Cultural assegura que “amb indults o sense i davant d’aquest Estat repressor” no descansaran ni s’aturaran “fins a aconseguir la llibertat del país”.

També ho ha fet el president de l’entitat, Xavier Antich, qui amb una piulada ha defensat que l’entitat no va lluitar “per sortir de la presó, sinó per enfortir la lluita per la independència”: “Sabem quines són les prioritats del regne d’Espanya i tot el que els seus poders estan disposats a vulnerar per protegir-les”, ha manifestat.

Et pot interessar  Òmnium rebutja incloure els policies de l'1-O en una amnistia: "Mai pot avalar violacions de drets humans"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió