Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Octuvre desemmascara la parcialitat absoluta dels mitjans afins al règim amb la persecució dels exiliats

|

- Publicitat -

La plataforma de Fachín i Marta SibinaOctuvre, ha tornat a evidenciar els interessos dels diaris publicats a Catalunya, però que dia rere dia es mostren més afins al règim, i a favor de la persecució de l’independentisme. Quan es tracta del president Puigdemont, encara és més evident.

En un fil a Twitter, Octuvre compara les portades de diaris com El Periódico o La Vanguardia, on es veu clarament la diferència entre el dia que el Parlament Europeu va aixecar la immunitat als eurodiputats exiliats, on ocupava el principal espai de la portada dels diaris, i les del dia d’avui, que mencionen que el TGUE ha retornat la immunitat a Comín, Ponsatí i Puigdemont en un racó de la portada, o ni tan sols ho mencionen, com és el cas d’El País.

Publicitat

A partir d’aquí, Octuvre alerta que “això passa cada dia” amb diversos temes que fan que aquests mitjans “atemptin contra el dret constitucional a una informació veraç”, i demana que s’obri el debat per evitar que el Govern de la Generalitat segueixi invertint milions d’euros “a subvencionar periòdics propietat de la banca que menteixen descaradament”.

Et pot interessar  [Gener 2024] La Vanguardia i El Periódico abandonen “X” en català per promocionar la versió en castellà dels seus diaris
Publicitat

Opinió

Minut a Minut