Dimecres, 29 de juny de 2022 - Edició 1434
La República

Núria Marín seguirà imputada: La Fiscalia no arxiva la causa pel Consell Esportiu

El ministeri públic creu que cal esperar els resultats d’una pericial comptable per veure si hi ha hagut malversació

Agències 22/04/2022
Núria Marín durant la conferència a Tribuna Catalunya Data de publicació: dijous 07 d’abril del 2022, 11:16 Localització: Barcelona Autor: Àlex Recolons

La Fiscalia s’ha oposat de moment a l’arxiu de la causa contra l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, en el cas del Consell Esportiu -que investiga presumptes irregularitats en la gestió d’aquesta entitat-, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts de la Fiscalia. La defensa de Marín va presentar pel febrer un escrit sol·licitant el sobreseïment de les actuacions, i ara el ministeri públic s’ha posicionat opinant que és prematur prendre aquesta decisió, atès que ja hi havia encarregada una prova pericial comptable que encara no s’ha entregat i que ha de determinar si hi ha hagut malversació o no. El resultat de la prova influirà en la postura definitiva de la Fiscalia sobre l’arxiu de la causa.

En el cas, que es troba en fase d’instrucció, Marín va ser investigada per presumpta malversació i omissió del deure de perseguir un delicte i se li va fer un bolcat del contingut del seu telèfon mòbil.