Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Núria Marín seguirà imputada: La Fiscalia no arxiva la causa pel Consell Esportiu

|

- Publicitat -

La Fiscalia s’ha oposat de moment a l’arxiu de la causa contra l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, en el cas del Consell Esportiu -que investiga presumptes irregularitats en la gestió d’aquesta entitat-, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts de la Fiscalia. La defensa de Marín va presentar pel febrer un escrit sol·licitant el sobreseïment de les actuacions, i ara el ministeri públic s’ha posicionat opinant que és prematur prendre aquesta decisió, atès que ja hi havia encarregada una prova pericial comptable que encara no s’ha entregat i que ha de determinar si hi ha hagut malversació o no. El resultat de la prova influirà en la postura definitiva de la Fiscalia sobre l’arxiu de la causa.

En el cas, que es troba en fase d’instrucció, Marín va ser investigada per presumpta malversació i omissió del deure de perseguir un delicte i se li va fer un bolcat del contingut del seu telèfon mòbil.

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut