Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Numeret de Societat Civil Catalana: vol tallar la Via Augusta fins que acabin els talls a la Meridiana

|

- Publicitat -

Societat Civil Catalana demanarà permís a l’Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat per tallar la Via Augusta i bloquejar la sortida de la ciutat pels Túnels de Vallvidrera cada divendres fins que no acabi la protesta independentista que impedeix la circulació a l’avinguda Meridiana. Ho ha anunciat en una roda de premsa el president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, que ha assegurat que “els independentistes no podran anar a esquiar amb normalitat a la Cerdanya”. Segons ha detallat Societat Civil Catalana, els talls es produiran amb permís o sense a la cruïlla de la Via Augusta amb el carrer de l’Hort de la Vila, abans del primer túnel, a partir del proper divendres, 6 de març.

El president de l’entitat, Fernando Sánchez, ha remarcat que és “intolerable” que es talli una artèria principal de Barcelona i per aquest motiu ha afirmat que “passen a l’acció” i sol·licitaran els permisos necessaris per a bloquejar els túnels de Vallvidrera fins que “no cessin els talls de la Meridiana”. Tot i això, els representants de Societat Civil Catalana estan convençuts que amb aquesta acció, es “retirarà el permís als manifestants de la Meridiana” i s’acabarà “dissolent la protesta independentista”.

Publicitat

Sánchez Costa ha remarcat que la decisió respon a un “gest polític” i té la intenció de transmetre un “missatge simplificat i esquemàtic”. Preguntat per la relació entre la classe treballadora amb constitucionalisme i la “gent rica” amb l’independentisme, ha reivindicat que si els talls fossin a la “zona alta ja s’haurien acabat” i que “els independentistes acostumen a ser d’una renda mitjana i mitja alta”.

Un dels impulsors d’aquesta iniciativa, que tindrà lloc a partir de divendres vinent a última hora de la tarda, i delegat de Societat Civil Catalana a Barcelona, Miguel Candel, ha destacat que seran “clements” amb els veïns i que no “invitaran a l’acció a cap cantaire”.

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut