Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Nova relliscada d’Ayuso: les dades del Ministeri de Treball contradiuen la seva propaganda

|

- Publicitat -

“Som la regió on més persones recuperen o troben un nou lloc de feina des que assumim la gestió de la pandèmia”, publicava, triomfal, al seu compte de Twitter. Unes dades que disten de la realitat: Madrid és de les poques comunitats on hi ha més atur ara que abans de començar la pandèmia, segons expliquen a El Plural. De fet, Madrid és la comunitat que registra la dada més preocupant de tot l’estat, tot i que Isabel Díaz Ayuso afirma que “3 de cada 4 llocs de feina nous a Espanya en setembre s’han creat a Madrid”.

Publicitat

La ministra de Treball, Yolanda Díaz (Unidas Podemos), ha desmentit les dades que aportava Ayuso quan afirmava ser “el motor de la recuperació”. Resulta que la baixada de l’atur del mes de setembre només representa un 9,85% del total, un percentatge bastant inferior al de Catalunya (16,63%) o el de Castella-La Manxa (14,08%).

A Twitter, la portaveu d’Unidas Podemos a l’Assemblea de Madrid, Carolina Alonso, ha arremès contra el triomfalisme de la popular. “Són 7 mesos de dades dolentes”, reconeixia.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut