Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Nova condemna injusta pels membres de “La Manada”: 1 any i 6 mesos per abusar sexualment

|

- Publicitat -

Mentre els perseguits per la justícia espanyola per no compartir la seva ideologia s’enfronten a condemnes de 13 anys, com és el cas d’alguns presos polítics catalans, els lletrats no veuen tant greu delictes com el d’abús sexual o el d’anar contra la intimitat. És el cas dels membres de “La Manada”, l’escàndol que va ocupar els mitjans durant molts mesos, fins que van ser condemnats a 15 anys per haver violat una noia a Pamplona. Ara, quatre dels membres han rebut una condemna ridícula per un altre cas d’abús que va passar a Pozoblanco (Córdoba).

En concret, segons informa el diario Público, José Ángel Prenda, que va compartir el vídeo de l’abús, ha estat condemnat a un total de quatre anys i sis mesos de presó per dos delictes: abús sexual i contra la intimitat, que sumen menys de 5 anys de presó.

Publicitat

La resta de processats, Alfonso Jesús Cabezuelo, Jesús Escudero i Antonio Manuel Guerrero, han estat condemnats només a dos anys i deu mesos de presó pels mateixos delictes. Tots ells rebran la sentència a les presons on compleixen 15 anys de condemna pel cas de Pamplona. Una condemna baixa per la crueltat que ha significat per les seves víctimes, i no gaire més alta que la condemna de persones pacífiques com Jordi Sànchez o Jordi Cuixart.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut