Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Nou rècord de “la gran democràcia espanyola”: Líders en censura a Internet

|

- Publicitat -

Espanya és el país de la UE que més censura activitats d’Internet i les xarxes socials. Així ho confirma un estudi facilitat pel diari Poble Andorrà, que també remarca que Andorra “és el país del món amb menys censura”.

Altres països exemplars en la llibertat d’expressió a Internet són Luxemburg, Croàcia o la República Txeca. Espanya lidera l’estudi, però per la part de la censura. Es tracta del tercer país europeu amb més censura i el primer de la UE.

Publicitat

A això se li suma el fet que, juntament amb Ucraïna o Turquia, Espanya és dels pocs països que també veta xarxes socials, i es troba entre els que també restringeixen mitjans polítics.

Les crítiques a aquest fet no s’han fet esperar i el conseller i vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, hi ha dit la seva tirant d’ironia: “Una democràcia exemplar, vaja”, ha etzibat en una piulada que resumeix els “grans mèrits” espanyols en matèria de censura a Internet. L’aportació de l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, ha estat més curta, però més contundent: “De mal en pitjor”.


 

 

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut