Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Nou fitxatge d’Ayuso: Un propagandista de Putin formarà part de l’Executiva del PP madrileny

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid i del PP madrileny, Isabel Díaz Ayuso, és coneguda pels seus fitxatges estrambòtics: Toni Cantó, Ortega Cano… i ara un defensor del règim de Vladimir Putin. Com informa eldiario.es, es tracta de Javier Hurtado, nou membre de l’Executiva del PP madrileny i nou secretari de “Madrilenys a l’Exterior”, un departament que té per objectiu revertir la fugida de talents.

Fa anys que Hurtado defensa fermament el govern rus i ho acostuma a argumentar amb informacions dels mitjans propagandístics Russia Today i Sputnik, ara vetats a UE per la difusió de missatges manipulats. A més, ha viatjat en diverses ocasions en qualitat d'”observador” a diversos comicis russos tant en la capital, com en la península ocupada de Crimea.

Publicitat

Fins fa poc, al perfil de Facebook d’Hurtado, s’hi podien trobar nombroses fotografies de les seves visites al Parlament rus, amb càrrecs del Kremlin o en companyia de les joventuts de Putin. Tanmateix, eldiario.es avisa que ja ha eliminat tots aquests continguts, fent evident que augura una merescuda allau de crítiques.

 

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil
Publicitat

Opinió

Minut a Minut