Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Nou escàndol de portes giratòries del PP amb Jorge Fernández Díaz com a protagonista

L'exministre de Rajoy s'incopora a un patronat que va ajudar quan estava al Gobierno

|

- Publicitat -

L’exministre d’Interior del Gobierno de Rajoy, Jorge Fernández Díaz, s’ha incorporat al Patronat de la Fundació Teresa d’Ávila, que participa en la gestió i administració de la Universitat Catòlica d’Àvila (UCAV). És el mateix centre educatiu que Fernández Díaz va contractar per dur a terme una formació d’inspectors de l’Escola Nacional de Policia d’Àvila. Les portes han tornat a girar al partit ultra nacionalista i aquest cop ha estat un dels ministre més propers a Rajoy qui se n’ha beneficiat, ara que farà vuit anys que va sortir del Gobierno.

Però Fernández Díaz no és l’únic que ha aterrat a aquesta universitat. El digital ‘Eldiario.es’ senyala que la UCAV està plena d’expopulars com l’exministre de Justicia i Interior d’Aznar, Ángel Acebes, José María Michavila, els principals càrrecs històrics del PP de l’Ajuntament i la diputació d’Àvila i un llarg llistat més.

Publicitat

El centre, proper a l’Opus Dei i els Legionaris de Crist, va ser impulsat el 1996 per l’Obispat d’Àvila i el gobierno d’Aznar. De fet, el polèmic religiós Cañizares i exvicepresident de la Conferència Episcopal, forma part del mateix patronat.

 

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut