Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Nou escàndol a la Casa Real per derivar 2,5 milions dels seus costos al Ministerio de Presidencia

|

- Publicitat -

La Casa Real ha protagonitzat un altre escàndol quan s’ha descobert que ha traspassat part de les seves despeses de personal al Ministerio de Presidencia. Més concretament el Gobierno hauria assumit el sou de 146 treballadors funcionaris civils que desenvolupen les seves tasques a la Zarzuela. D’aquesta manera, el Gobierno s’hauria fet càrrec d’una despesa de 2,5 milions d’euros, tal com afirma el Diario.es 

Aquesta informació posa al descobert una estratègia de finançament poc transparent de la Casa Real, ja que a més a més dels 8,4 milions que s’assignen en els Pressupostos Generals de l’Estat es podria estar destinant una partida en cada un dels Ministerios per alts càrrecs entre els quals hi hauria els tres assistents de l’exmonarca fugat Juan Carlos I, actualment vivint als Emirats Àrabs Units.

Publicitat

Aquestes informacions esdevenen una presumpta irregularitat de la Casa Real que encara no ha donat cap explicació al cost de més de 2,5 milions d’euros desviats al Gobierno i mostren la necessitat d’enfortir els mecanismes de control que s’encarreguin de garantir una gestió transparent en aquest òrgan.

Et pot interessar  Díaz no comparteix amb Sánchez la decisió de renunciar a presentar els pressupostos de l'Estat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut