Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Nou dones entre les deu posicions més votades en la segona volta de les Primàries

Aquest cap de setmana ha acabat el període de votacions de les Primàries de Barcelona amb un registre de 6.200 vots després que el 15 i 16 de desembre es […]

Marina Almansa
Marina Almansa 24/12/2018

Aquest cap de setmana ha acabat el període de votacions de les Primàries de Barcelona amb un registre de 6.200 vots després que el 15 i 16 de desembre es votés en primera volta i Jordi Graupera aconseguís ser el candidat amb més del 50% dels vots per entomar la cursa cap als comicis municipals del maig vinent. En segona volta, Adrià Alsina ha estat el més votat i és per això que ocuparà el quart lloc en la llista de Graupera. Tot i això, cal destacar que els nou llocs consegüents l’han ocupat dones com Astrid Bierge, Núria de Gispert o Silvia Bonàs.

Així doncs, l’exmembre de l’Assemblea, Alsina, ocuparà el quart lloc a la llista i la periodista Bierge, el sisè. En aquesta segona volta, es podia decidir l’ordre de 36 persones de la llista que finalment es presentarà a les municipals tot i que, com Graupera va obtenir la posició més votada, ha pogut escollir els números dos, tres, cinc i set. El periodista i filòsof va designar Maria Vila, Diana Corominas, Violeta Gràcia i Guillem López.