Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Nou acord entre PSOE i Podem per aprovar els pressupostos generals del 2023

|

- Publicitat -

PSOE i Podem han arribat a un acord per aprovar el projecte de llei de pressupostos generals de l’estat. A hores d’ara, l’acord no és oficial, però es formalitzarà aquest dimarts en una reunió entre el president del Gobierno, Pedro Sánchez, i la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz.

Posteriorment, serà sotmès al Consell de Ministres per a la seva aprovació. El projecte de pressupostos incorporarà la “major despesa social de la història” per reforçar l’estat del benestar, garanteix el poder adquisitiu dels pensionistes i buscquen millorar les condicions laborals i salarials dels treballadors públics.

Publicitat

Les partides que es veuran reforçades amb aquest projecte són les de sanitat i especialment l’atenció primària; la d’educació, dependència o la de beques; així ho han indicat que algunes de l

Per últim, els comptes incorporaran fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per orientar l’economia espanyola cap a un model “més digital, més verd i més productiu”.

L’entesa es formalitzarà avui en una reunió entre Sánchez i Díaz i posteriorment es portarà al Consell de Ministres

Et pot interessar  ERC insisteix en el finançament singular i adverteix Sánchez: "Si vol suport als pressupostos de l'Estat, compleixi"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut