Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Nogueras sobre la presó dels assaltants de Blanquerna: “La justícia és molt més ràpida segons el codi postal d’on vens”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, ha celebrat que l’Audiència de Madrid hagi ordenat l’ingrés a presó dels assaltants de la Llibreria Blanquerna el 2013, però ha criticat que fa “moltíssim temps” que hi haurien d’haver entrat. “Celebrem que delinqüents estiguin on han d’estar”, ha afirmat Nogueras aquest dimarts en roda de premsa a la cambra baixa. La portaveu de Junts ha lamentat que “la justícia és molt més ràpida segons el codi postal d’on vens” i ha recordat que “els presos polítics van entrar a la presó des del minut 1”.

D’altra banda, sobre l’acord del govern espanyol amb els sindicats majoritaris per apujar les cotitzacions socials per garantir el sistema de pensions, Nogueras ha afirmat que el problema del sistema és “molt més de fons”, ja que és “inestable”. “Espanya ha de fer una reflexió profunda” i començar a “dissenyar un país on pugui haver-hi salaris dignes”, ha afirmat.

Publicitat

La portaveu de JxCat a Madrid ha dit que caldrà estudiar la “lletra petita”, però ha dit que “és evident que no es pot deixar enrere a la generació” dels ‘baby boomers’. Nogueras ha insistit que el problema del sistema és “molt més d’arrel” i ha criticat que el govern espanyol només posa “solucions temporals”.

Esmenes als PGE

D’altra banda, Nogueras ha lamentat que “la gran majoria de les propostes que arriben de Catalunya” estiguin “decaient”. La portaveu de JxCat a Madrid ha explicat que les esmenes parcials de Junts relacionades amb la prevenció d’una possible nova onada de covid-19 han estat vetades. “La prosperitat a Catalunya només passa per poder assolir la independència”, ha defensat.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut