Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Nogueras noqueja Josep Huguet a la xarxa per criticar els reclams de Junts per fer més front comú al Congrés

La diputada de Junts al Congreso havia exposat la manca d’esforços per “anar plegats” per tal de defensar les llengües oficials, i l’exdiputat d’ERC ho veu com “una estratègia per aconseguir ‘m’agrada'”

Redacció 17/12/2021

La divisió independentista és tan evident que els polítics i excàrrecs més tuitaires no tenen miraments en demostrar-ho sovint a la xarxa. Després que la portaveu de Junts al Congreso, Míriam Nogueras, exposés en un fil a Twitter la seva desconfiança en el nou “presumpte acord” per una llei audiovisual més justa amb la llengua catalana, també va remarcar la manca d’unitat de l’independentisme al Congreso, que suposa “una oportunitat històrica d’anar plegats” per defensar les llengües cooficials, i retreu a ERC que ara “es queixi d’haver negociat en solitud, quan van ser ells mateixos els que van exigir al PSOE que negociés només amb ells”.

En aquest sentit, hi ha qui ho ha interpretat com un atac, com l’exdiputat d’ERC Josep Huguet, que li ha etzibat a Nogueras la pregunta de si “hi ha alguna estratègia per aconseguir res que no siguin ‘m’agrada'” a la xarxa. La diputada ha respost Huguet sense embuts, reblant que “les estratègies no es publiquen a Twitter encara que alguns t’ho demanin”, i ha tornat a apuntar a ERC: “El que faríem ho saben perfectament. Requereix més nassos i sortir de la catifa vermella madrilenya, això sí”.